Themabijeenkomst Omgaan met het levenseinde

16 februari 2023

Praten over de laatste levensfase is niet makkelijk. Maar net als geboren worden, hoort ook het levenseinde bij het leven. Het is belangrijk om hierover te praten. Over wat je verwacht en wat je wilt. Daarom organiseert Marente de themabijeenkomst 'Omgaan met het levenseinde' op 27 februari a.s. voor iedereen die in dit thema geïnteresseerd is.

Levensvragen

Met de verhuizing naar een verpleeghuis breekt een nieuwe levensfase aan. Een fase waarin vaak allerlei levensvragen om de hoek komen kijken. Bijvoorbeeld over een fijne invulling van het leven in de nieuwe woonomgeving of over het levenseinde. Bij Marente willen we samen met naasten van betekenis zijn in deze laatste levensfase van cliënten en bewoners. Eerder dit jaar werd de bijeenkomst in Lisse gehouden. Het was een waardevolle avond met mooie gesprekken. Daarom organiseert Marente deze bijeenkomst nogmaals.

Het doel van de themabijeenkomst is praten over deze levensfase en alles wat daarbij hoort. Onderwerpen als wensen, de kwaliteit van leven, de medische kant en omgaan met het levenseinde komen aan bod. Professionals van Marente verzorgen de bijeenkomst: specialist ouderengeneeskunde Astrid Bakker, geestelijk verzorger Hans van Wijk en eerstverantwoordelijk verzorgende Fieke Olde Damink. Bezoekers krijgen informatie, handvatten en praktisch advies. Uiteraard is er ruimte voor vragen en de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Aanmelden

Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? U bent van harte welkom op 27 februari a.s. vanaf 19:15 uur in Bernardus in Sassenheim. Aanmelden kan via: receptie.bernardus@marente.nl of (071) 75 27 135.