Poliklinische zorg

Ontvang revalidatiezorg met onze poliklinische diensten, bij ons op locatie óf bij u thuis!

Langer thuis wonen  

Wist u dat onze poliklinische zorg - behandeling zonder verblijf - speciaal is ontwikkeld voor ouderen die nog thuis wonen en (nog) geen 24-uurs zorg nodig hebben? Dankzij onze poliklinische revalidatiezorg kunt u langer genieten van de zelfstandigheid van thuis wonen. En dat kan aanzienlijk bijdragen aan de verbetering van uw levenskwaliteit. 

Bij u thuis of in groepsverband 

Bij Marente kunt u op twee manieren poliklinische zorg ontvangen: via consulten bij u thuis of via onze dagbehandeling in groepsverband in Oegstgeest. Uw huisarts kan deze eerstelijns consulten aan huis inschakelen. Wanneer uw huisarts u verwijst naar deze specialistische zorg, dan komt onze specialist ouderengeneeskunde en/of GZ-psycholoog bij u thuis.  

Blijf actief met dagbehandeling

Bij de dagbehandeling draait alles om actief en zelfstandig blijven. Onze dagbehandeling helpt u om te leren omgaan met eventuele beperkingen die u ervaart. Het draagt bij aan het behoud van de regie over uw leven. We maken een persoonlijk behandelplan met u en werken samen aan uw persoonlijke doelen. Bovendien leert u in groepsverband niet alleen van onze experts, maar ook van elkaar. Ervaar onze dagbehandeling zelf en ontdek de kracht van samen. 

Voor wie?  

Onze poliklinische zorg is bedoeld voor mensen met de ziekte van Parkinson, kwetsbare ouderen en mensen die beperkt zijn door bijvoorbeeld een beroerte (CVA).  

Indicatie en kosten

Revalidatiezorg valt onder de zorgverzekeringswet en wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Lees meer over indicatie en kosten. Om u aan te melden voor poliklinische zorg heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. Deze zorg wordt vergoed door uw zorgverzekeraar (mogelijk met uitzondering van eigen risico). Zodra uw aanmelding is goedgekeurd, nemen we contact met u op en nodigen we u uit voor een consult bij de specialist ouderengeneeskunde. Samen kijken we welke groep het beste bij u past.