Hofwijck

Hofwijck in Oegstgeest

Welkom bij Hofwijck

In het prachtige moderne verpleeghuis Hofwijck wonen 60 ouderen met dementie in kleine woongroepen in een huiselijke sfeer. Hofwijck is ideaal gelegen in een rustige groene omgeving in Oegstgeest. U bent van harte welkom! 
 
Hartelijke groet, 

Bianca de Nijs
Locatiemanager

Advies

Zoekt u een geschikt verpleeghuis voor uzelf of voor uw naaste? Houd rekening met een wachtlijst. Misschien is verpleeghuiszorg bij u thuis met het Volledig Pakket Thuis ook een goede optie. Alvast een rondleiding? Dat kan! Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Kosteloos en vrijblijvend.

071 409 33 33

zorgbemiddeling@marente.nl

Hofwijck

  • Hazenboslaan 38
  • 2341 SC Oegstgeest
  • Route

Tel. 071 409 33 33

Prezo keurmerk

Hofwijck heeft het Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Hofwijck is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Werken of vrijwilligen bij Hofwijck

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s. En vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet iemand écht een plezier en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen!