Gerto in Voorhout

Welkom bij Gerto

In een rustige groene omgeving in Voorhout vindt u het sfeervolle en huiselijke verpleeghuis Gerto. In Gerto wonen 47 ouderen; mensen met dementie en mensen die andere vormen van zorg en ondersteuning nodig hebben. Komt u gerust eens kijken! 
 
Hartelijke groet,  

Betty Haasnoot
Locatiemanager

Advies

Zoekt u een geschikt verpleeghuis voor uzelf of voor uw naaste? Houd rekening met een wachtlijst. Misschien is verpleeghuiszorg bij u thuis met het Volledig Pakket Thuis ook een goede optie. Alvast een rondleiding? Dat kan! Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Kosteloos en vrijblijvend.

071 752 71 46

zorgbemiddeling@marente.nl

Gerto

  • Rijnsburgerweg 4
  • 2215 RA Voorhout
  • Route

Tel. 071 752 71 46

Prezo keurmerk

Gerto heeft het Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Gerto is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Werken of vrijwilligen bij Gerto

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s. En vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet iemand écht een plezier en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen!