Oud Bijdorp in Voorschoten

Welkom bij Oud Bijdorp

Oud Bijdorp is een bijzondere locatie, mooi gelegen in een voormalige klooster en in  een groene omgeving. In dit verpleeghuis wonen ongeveer 50 mensen die zorg ontvangen. Vanaf eind 2024 wordt de omgeving ontwikkeld tot een plek waar zowel jong als oud kunnen wonen. Wees welkom! 

Vriendelijke groet,

Renate Claassen
Locatiemanager

Advies

Zoekt u een geschikt verpleeghuis voor uzelf of voor uw naaste? Houd rekening met een wachtlijst. Misschien is verpleeghuiszorg bij u thuis met het Volledig Pakket Thuis ook een goede optie. Alvast een rondleiding? Dat kan! Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Kosteloos en vrijblijvend.

071 560 25 60

zorgbemiddeling@marente.nl

Oud Bijdorp

  • Veurseweg 3
  • 2251 AA Voorschoten
  • Route

Tel. 071 560 25 60

Prezo keurmerk

Oud Bijdorp heeft het Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Oud Bijdorp is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Werken of vrijwilligen bij Oud Bijdorp

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s. En vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet iemand écht een plezier en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen!