Bernardus1

Bernardus in Sassenheim

Welkom in Bernardus

Bernardus staat bekend om de gezellige sfeer. Het is een komen en gaan van familie, vrijwilligers en mensen uit de buurt. In dit huiselijk ingerichte verpleeghuis wonen rond de 150 ouderen. Kom gerust eens langs om anderen te ontmoeten!

Vriendelijke groet,

Jolanda van Honk
Locatiemanager

Advies

Zoekt u een geschikt verpleeghuis voor uzelf of voor uw naaste? Houd rekening met een wachtlijst. Misschien is verpleeghuiszorg bij u thuis met het Volledig Pakket Thuis ook een goede optie. Alvast een rondleiding? Dat kan! Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Kosteloos en vrijblijvend.

071 409 33 33

zorgbemiddeling@marente.nl

Bernardus

  • Hoofdstraat 82
  • 2171 AV Sassenheim
  • Route

Tel. 071 752 70 00

Prezo keurmerk

Bernardus heeft het Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Bernardus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Werken of vrijwilligen bij Bernardus

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s. En vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet iemand écht een plezier en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen!