Revalideren bij Marente

Er zijn verschillende redenen om te revalideren. Dit kan bijvoorbeeld zijn na een verblijf in het ziekenhuis, na een operatie, om te herstellen van een ziekteperiode, na een beroerte (CVA) of bij parkinson.

Marente: specialist in revalidatiezorg 

In een groene omgeving in Oegstgeest vindt u Marente Revalidatie en Herstel waar u tijdelijk kunt revalideren. Bijvoorbeeld als u uit het ziekenhuis komt en u niet zelfstandig thuis kunt revalideren. Marente is gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg (grz); een vorm van revalidatie die gericht is op klachten en ziektebeelden die met name bij ouderen voorkomen.

Van operatie tot CVA  

Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin u een beroerte (CVA) heeft gehad, een nieuwe heup of knie heeft gekregen of een botbreuk heeft opgelopen. Maar ook als u een amputatie heeft moeten ondergaan of moet herstellen en weer conditie moet opbouwen na een ziekteperiode. Revalidatiezorg bij parkinson is uniek in de regio. Waarvoor u ook revalideert, bij het revalidatieteam van Marente bent u in goede handen.

Voor iedereen uniek  

Tijdens uw revalidatietraject begeleiden verschillende professionals u vanuit diverse expertises. Zij stemmen de behandelingen goed op elkaar af. Samen met u stelt het team een persoonlijk revalidatieplan op. Het revalidatietraject is voor iedereen uniek en een intensief proces. Revalideren vergt toewijding en inzet van u. Alles is onderdeel van de revalidatie en gericht op herstel en het verbeteren van uw vaardigheden, zodat u snel weer zelfstandig thuis kunt functioneren. Denk aan opstaan uit bed, wassen, aankleden, lopen, een broodje smeren en koffie inschenken.

Indicatie en kosten 

Revalidatiezorg valt onder de zorgverzekeringswet en wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Lees meer over indicatie en kosten.