Jaarbeeld Marente 2023: Samen kom je verder

Geplaatst: 26 juni 2024

Vol trots kijken we terug op een bijzonder goed 2023. We begonnen het jaar feestelijk met de theatervoorstelling 'Dag Mama' in theater de Muze in Noordwijk, speciaal voor al onze medewerkers en vrijwilligers. Het was een jaar vol mooie momenten. Marentenaren hebben met veel energie en betrokkenheid zorg verleend aan onze bewoners en cliënten. En dat niet alleen. Er is hard gewerkt aan het toekomstbestendig maken van de zorg van Marente.  

Samen kom je verder 

De uitdagingen in de ouderenzorg vragen om een vernieuwende aanpak. Die veranderingen vragen ook bij Marente voortdurend aandacht. Daarom zijn wij iedere dag bezig met nieuwe ontwikkelingen en initiatieven om de ouderenzorg te verbeteren. En dat doen we samen. Samen met vooral alle medewerkers, maar ook met andere zorgorganisaties, samenwerkingsverbanden in de regio. 

In ons jaarbeeld blikken we in vogelvlucht terug op het jaar 2023. Ontdek hoe Marente verder kijkt dan alleen de traditionele zorgverlening, regionaal samenwerkt, processen optimaliseert en vernieuwt. En welke initiatieven wij in 2023 hebben ontplooid. Laat je meevoeren door de verhalen van onze collega’s. Veel leesplezier! 

Jaarbeeld 2023