De Wilbert

De Wilbert in Katwijk

Welkom bij De Wilbert

Verpleeghuis De Wilbert is een begrip in de regio en staat bekend om haar gastvrijheid en gezellige sfeer. In De Wilbert wonen 160 ouderen die worden omringd door familie, vrijwilligers en buurtbewoners. U bent van harte welkom!  

Vriendelijke groet,

Aletta Muller
Aletta Muller
Locatiemanager

Advies

Zoekt u een geschikt verpleeghuis voor uzelf of voor uw naaste? Houd rekening met een wachtlijst. Misschien is verpleeghuiszorg bij u thuis met het Volledig Pakket Thuis ook een goede optie. Alvast een rondleiding? Dat kan! Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Kosteloos en vrijblijvend.

071 70 20 150

zorgbemiddeling@marente.nl

De Wilbert

  • Overrijn 7
  • 2223 ER Katwijk
  • Route

Tel. 071 70 20 150

Prezo keurmerk

De Wilbert heeft het Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl De Wilbert is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Werken of vrijwilligen bij De Wilbert

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s. En vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet iemand écht een plezier en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen!