Parkinson

Bent u op zoek naar ondersteuning of revalidatie bij parkinson? Bij Marente Revalidatie staan we voor u klaar met een toegewijd team van behandelaren en therapeuten om u te begeleiden. 

Behandeling bij parkinson

Parkinson kan veel uitdagingen met zich meebrengen voor uw dagelijks leven en mobiliteit. Marente is gespecialiseerd in parkinson-revalidatiezorg (aangesloten bij ParkinsonNet) en biedt verschillende behandelingen, waaronder fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, dieetadvies en ondersteuning van een psycholoog of maatschappelijk werker. Daarnaast speelt het persoonlijk afstemmen en instellen van de juiste medicatie een belangrijke rol. Ook beweging, een goed dagritme en gezonde voeding dragen bij aan het omgaan met parkinson. Samen met u werken we aan het vergroten van uw mogelijkheden, rekening houdend met uw specifieke situatie en wensen. 

Instellen van de juiste medicatie

Parkinson-revalidatiezorg richt zich onder andere op het behandelen van de motorische- en balansproblemen en loopstoornissen. Maar onze aanpak richt zich niet alleen op fysieke training, veiligheid en de psychologische aspecten van parkinson maar ook op het instellen van de juiste medicatie. Daarbij staat het vinden van een juist evenwicht in uw algemene welzijn centraal. Met de juiste medicatie en gespecialiseerde zorg en ondersteuning streven we ernaar om het leven met parkinson te verbeteren. Samen zorgen wij ervoor dat u uw mogelijkheden vergroot, rekening houdend met uw specifieke situatie en wensen.