Berkhout in Lisse

Welkom bij Berkhout

Welkom in Berkhout: een warm thuis in het hart van Lisse, vlakbij het prachtige Keukenhof en het centrum. In dit sfeervolle en huiselijke verpleeghuis wonen 85 ouderen. Geniet van een kopje koffie en ontmoet andere mensen in het gezellige grand café of op het terras. U bent van harte welkom! 

Martijn de Kremer
Martijn de Kremer
Locatiemanager

Advies

Zoekt u een geschikt verpleeghuis voor uzelf of voor uw naaste? Houd rekening met een wachtlijst. Misschien is verpleeghuiszorg bij u thuis met het Volledig Pakket Thuis ook een goede optie. Alvast een rondleiding? Dat kan! Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Kosteloos en vrijblijvend.

071 750 25 00

zorgbemiddeling@marente.nl

Berkhout

  • Berkhoutlaan 15
  • 2161 EL Lisse
  • Route

Tel. 071 750 25 00

Prezo keurmerk

Berkhout heeft het Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Berkhout is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Werken of vrijwilligen bij Berkhout

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s. En vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet iemand écht een plezier en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen!