Specialistische thuiszorg

Ontvang complexe medische zorg van ons specialistenteam gewoon thuis. 

De meest ingewikkelde medische zorg ontvangt u tegenwoordig gewoon bij u thuis. Denk aan sondevoeding, bloedtransfusies of een infuus om ernstige pijn te bestrijden. Wanneer uw huisarts of specialisten in het ziekenhuis dit soort zorg aan huis willen bieden, schakelen ze het specialistenteam van Marente in.  

Gespecialiseerde verpleegkundigen

Het specialistenteam bestaat uit gespecialiseerde verpleegkundigen met een aanvullende opleiding. Als u complexe medische zorg nodig heeft, staan zij voor u klaar om u te ondersteunen. Bijvoorbeeld voor een behandeling met ingewikkelde medische apparatuur. Of het nu gaat om pijnbestrijding via infuuspompen of antibioticakuren toegediend via een infuus, het specialistenteam heeft de expertise om u te helpen. Ook biedt het team kortdurende zorg aan terminale patiënten in hun eigen huis.  

Verwijzing

Voor specialistische verpleegkundige zorg heeft u een verwijzing nodig van de huisarts of de specialist uit het ziekenhuis. Na aanmelding neemt een verpleegkundige van het specialistenteam contact met u op om een afspraak te plannen. Samen met u bespreekt de verpleegkundige alle details en stelt met een zorgplan op. Als het nodig is, overlegt de verpleegkundige met de huisarts en specialist in het ziekenhuis en helpt om de zorg die u ontvangt op elkaar af te stemmen.  

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op via de klantenservice