Jeroen in Noordwijk

Welkom bij Jeroen

Welkom in Jeroen; een levendig modern verpleeghuis voor ouderen, gelegen in het centrum van Noordwijk Binnen. In Jeroen wonen 132 ouderen in ruime appartementen. Er is een levendig en gezellig binnenplein waar bewoners, familieleden, vrijwilligers en buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Kom gerust eens langs!  

Vriendelijke groet,

Michelle van der Raad
Michèlle van der Raad
Locatiemanager

Advies

Zoekt u een geschikt verpleeghuis voor uzelf of voor uw naaste? Houd rekening met een wachtlijst. Misschien is verpleeghuiszorg bij u thuis met het Volledig Pakket Thuis ook een goede optie. Alvast een rondleiding? Dat kan! Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Kosteloos en vrijblijvend.

071 750 33 00

zorgbemiddeling@marente.nl

Jeroen

  • Jeroenspark 1
  • 2201 KS Noordwijk
  • Route

Tel. 071 750 33 00

Prezo keurmerk

Jeroen heeft het Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Jeroen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Werken of vrijwilligen bij Jeroen

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s. En vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet iemand écht een plezier en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen!