Huis op de Waard in Leiden

Welkom bij Huis op de Waard

Het vernieuwde en prachtige verpleeghuis in hartje Leiden Huis op de Waard telt 100 appartementen. In het gezellige restaurant en grand café met uitzicht over de Nieuwe Rijn kunnen bewoners en gasten een kopje koffiedrinken en elkaar ontmoeten. U bent van harte welkom! 

Hartelijke groet,

Bianca de Nijs
Locatiemanager

Advies

Zoekt u een geschikt verpleeghuis voor uzelf of voor uw naaste? Houd rekening met een wachtlijst. Misschien is verpleeghuiszorg bij u thuis met het Volledig Pakket Thuis ook een goede optie. Alvast een rondleiding? Dat kan! Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Kosteloos en vrijblijvend.

071 409 33 33

zorgbemiddeling@marente.nl

Huis op de Waard

  • Nieuwe Rijn 115
  • 2312 JP Leiden
  • Route

Tel. 071 702 07 00

Prezo keurmerk

Huis op de Waard heeft het Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Huis op de Waard is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Werken of vrijwilligen bij Huis op de Waard

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s. En vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet iemand écht een plezier en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen!