Van Wijckerslooth

Van Wijckerslooth in Oegstgeest

Welkom bij Van Wijckerslooth

In verpleeghuis Van Wijckerslooth, gevestigd tegenover het Bos van Wijckerslooth en dichtbij het centrum van Oegstgeest, wonen 155 ouderen. In ons restaurant met loungegedeelte kunt u genieten van een goede kop koffie. U bent van harte welkom!  

Vriendelijke groet,

Renate Claassen
Locatiemanager

Advies

Zoekt u een geschikt verpleeghuis voor uzelf of voor uw naaste? Houd rekening met een wachtlijst. Misschien is verpleeghuiszorg bij u thuis met het Volledig Pakket Thuis ook een goede optie. Alvast een rondleiding? Dat kan! Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Kosteloos en vrijblijvend.

071 409 33 33

zorgbemiddeling@marente.nl

Van Wijckerslooth

  • Van Wijckersloothplein 1
  • 2341 BB Oegstgeest
  • Route

Tel. 071 752 74 00

Prezo keurmerk

Van Wijckerslooth heeft het Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Van Wijckerslooth is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Werken of vrijwilligen bij Van Wijckerslooth

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s. En vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet iemand écht een plezier en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen!