Bolero in Voorhout

 

Welkom bij Bolero

Welkom bij Bolero, het knusse kleinste verpleeghuis van Marente met slechts 32 bewoners. De moderne en huiselijke inrichting zorgt ervoor dat bewoners comfortabel wonen. Zij kunnen vrij en zelfstandig door het gebouw bewegen. Komt u gerust eens kijken!  
 
Hartelijke groet, 

Betty Haasnoot
Locatiemanager

Advies

Zoekt u een geschikt verpleeghuis voor uzelf of voor uw naaste? Houd rekening met een wachtlijst. Misschien is verpleeghuiszorg bij u thuis met het Volledig Pakket Thuis ook een goede optie. Alvast een rondleiding? Dat kan! Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Kosteloos en vrijblijvend.

071 409 33 33

zorgbemiddeling@marente.nl

Bolero

  • Ravellaan 42-46
  • 2215 LZ Voorhout
  • Route

Tel. 071 702 01 97

Prezo keurmerk

Bolero heeft het Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Bolero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Werken of vrijwilligen bij Bolero

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s. En vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet iemand écht een plezier en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen!