Hoe verzorg ik iemand thuis?

School voor mantelzorgers

Ontdek de School voor mantelzorgers bij Marente! Voor iedereen die voor een ander zorgt en daar beter in wil worden.

Les van experts

Bij Marente begrijpen we hoe waardevol jouw inzet als mantelzorger of vrijwilliger is. Daarom hebben we speciaal voor jou de School voor mantelzorgers. We bieden boeiende cursussen en workshops die jou helpen om nóg beter te worden in wat je doet. Of je nu wilt leren omgaan met gedragsveranderingen bij dementie of simpelweg je basisvaardigheden in de zorg wilt verbeteren, wij hebben alles wat je nodig hebt. Onze lessen worden geleid door ervaren zorgverleners en behandelaars van Marente. Je krijgt dus les van échte experts die jou de beste tips en trucs kunnen geven voor het verzorgen van je naasten.

Leer zorgvaardigheden

Waarom een school? Omdat wij vinden dat je de beste ondersteuning verdient. Omdat jouw rol als mantelzorger ontzettend waardevol is, helpen wij je graag om nóg sterker te staan in de zorg voor jouw naasten. Je bent misschien wel geen professioneel zorgverlener, maar vaak besteed je toch flink wat tijd aan zorgverlenen. Ook andere cursussen die gericht zijn op het bevorderen van langer zelfstandig thuis wonen, ontbreken niet in ons aanbod. Denk aan een cursus valpreventie, een medische training of onze speciale én gezellige kookcursus.

Aanbod School voor mantelzorgers

Wil je jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Start vandaag nog en geef je op voor een van onze themabijeenkomsten, cursussen of workshops. Samen maken we het verschil in de zorg voor onze naasten.

Schrijf je vandaag nog in en laat ons je ondersteunen!

Tip

Kijk ook eens bij onze handige

Diensten aan huis

Kom bij de club

Nog geen lid van Marente. Regel het meteen!

 Ja, ik word lid   

Check de leveringsvoorwaarden.