Revalidatie & Herstel

Revalidatie & Herstel  

Bij Marente Revalidatie en Herstel kunt u tijdelijk revalideren of herstellen na ziekte, een operatie of een verblijf in het ziekenhuis. Als u te maken heeft met verwardheid of andere geheugenproblemen, bent u bij onze unieke herstelafdeling aan het juiste adres voor screening (onderzoek naar het denkvermogen) en herstelzorg.


Deskundige begeleiding 

Revalideren en herstellen draaien om het vergroten van uw zelfstandigheid. Een team van professionals behandelt, begeleidt en stimuleert u. Van verzorgenden, verpleegkundigen, psychologen tot specialisten ouderengeneeskunde en van ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten tot diëtisten.

Revalideren bij Marente  

Op een prachtige plek in Oegstgeest vindt u Marente Revalidatie en Herstel waar u tijdelijk kunt revalideren of herstellen na ziekte, een ingrijpende operatie of een verblijf in het ziekenhuis. Denk aan een beroerte (CVA), parkinson, een nieuwe heup of knie of revalidatie na een amputatie of een botbreuk. Maar ook om te herstellen en weer conditie op te bouwen na een ziekteperiode. Ons doel? Dat u zo snel mogelijk weer fijn naar huis kunt naar uw eigen vertrouwde omgeving. Daarom staat alles in het teken van uw herstel tijdens uw revalidatieperiode.

U heeft de regie

Bij elke stap, van opstaan tot naar bed gaan, bekijken we wat u zelf kunt doen. Een team van professionals begeleidt u maar u heeft zelf de regie. Revalideren is keihard werken, het vraagt veel van u en uw naasten. Samen met u en uw naasten doen we er alles aan om een spoedige terugkeer naar huis mogelijk te maken.

Marente Herstel: uniek in de regio   

Herstelafdeling Energie, onderdeel van Marente Revalidatie en Herstel, is uniek in de regio. Hier bieden we screening (onderzoek) en specialistische herstelzorg aan mensen die te maken hebben met verwardheid, ook bekend als delier, of problemen in het denkvermogen. Door een brede aanpak vanuit verschillende professionals ontvangt u de juiste specialistische zorg op maat, volledig afgestemd op uw mogelijkheden en situatie. In een beschermde omgeving ondersteunen wij u met de best passende zorg om uw gezondheid en welzijn te verbeteren. Nu én in de toekomst.

Marente Revalidatie & Herstel

  • Van Wijckersloothplein 1
  • 2341 BB Oegstgeest
  • Route

Tel. 071 409 33 33