15 april open dag bij de dagbesteding van Jeroen

28 maart 2023

Open dag bij de dagbesteding in Jeroen 15 april a.s.

 

Bewegen op muziek, schilderen, boetseren, een taart bakken, tuinieren, geheugentraining of op pad met fietsmaatjes. Dagelijks komen tientallen mensen bijeen op de dagbesteding van de woonzorglocaties van Marente. Onder professionele begeleiding wordt samen de dag actief en zinvol ingevuld. Op zaterdag 15 april a.s. is er een open dag bij de dagbesteding in Jeroen in Noordwijk waar ouderen een indruk kunnen opdoen van dagbesteding en kennismaken met medewerkers. 


Iedereen wil het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. De hulp van familie, vrienden en thuiszorg wordt daarbij steeds belangrijker. Toch kunnen er momenten zijn dat ouderen meer behoefte hebben aan sociale contacten of een actieve invulling van de dag. In andere gevallen maakt dementie het moeilijk om de hele dag thuis te blijven of is het fijn om mantelzorgers en partners even te ontlasten. Dagbesteding of dagbehandeling is een mooie oplossing als iemand nog niet naar het verpleegtehuis hoeft, maar overdag wel hulp en toezicht nodig heeft. Ook bij de dagbesteding in Jeroen komen ouderen bij elkaar om een bak koffie met elkaar te drinken en voor verschillende activiteiten.

 

Open dag
Veel ouderen weten niet precies wat dagbesteding of dagbehandeling inhoudt en welke mogelijkheden er zijn. Daarom organiseert Jeroen op zaterdag 15 april een open dag bij de dagbesteding ‘Eb en Vloed’ in Jeroen, Jeroenspark 1 in Noordwijk. Van 10:00 tot 12:30 uur staat de deur open en kunt u deelnemers ontmoeten en kennismaken met de medewerkers. Het is niet nodig om vooraf aan te melden. De koffie, thee en wat lekkers staan voor u klaar.