Katwijkse ziekte verwijzers

Katwijkse Ziekte

Marente is gespecialiseerd in D-CAA, ook bekend als Katwijkse Ziekte, en begeleidt en ondersteunt zowel patiënten als professionals in verschillende fasen van het ziekteproces.

Specialist
Marente is de specialist op het gebied van D-CAA (Katwijkse Ziekte) en begeleidt en ondersteunt zowel patiënten als professionals in alle fasen van het ziekteproces. Zowel in de thuissituatie als daarna bij verhuizing naar verpleeghuis De Wilbert. Van voor de diagnosestelling bij vermoedens van D-CAA tot zorg in de chronische en palliatieve fase. Maar Marente ondersteunt ook in de fasen ertussenin: na de diagnose voor een eerste bloeding en tijdens de revalidatie na het doormaken van een bloeding of infarct.

Samen met u
De neurologieverpleegkundigen van Marente werken nauw samen met andere professionals om deze ondersteuning te bieden. Bijvoorbeeld met u als huisarts, LUMC; specialisten van de CHA Poli, de vereniging D-CAA en het Zorgloket.

Vragen? Neem rechtstreeks contact op met het expertiseteam van Marente via katwijkseziekte@marente.nl of telefonisch via 06 43 26 30 61.