GZ-psycholoog

GZ-psycholoog

Schakel de GZ-psycholoog en/of specialist ouderengeneeskunde van Marente in voor consult bij complexe en/of uitdagende zorgbehoeften van uw patiënten. Voor uzelf óf voor uw patiënt.

Diagnostiek en advies 

De GZ-psycholoog van biedt diagnostiek, behandeling en advies aan specifieke, kwetsbare groepen die thuis wonen. U kunt de psycholoog inschakelen voor consult bij (het vermoeden van) een chronische en/of complexe aandoening met gevolgen voor het psychisch en cognitief functioneren. Maar denk ook aan mensen met multiple problematiek, vaak degeneratief en progressief van aard.

Expertisegebieden 

Denk daarnaast aan diagnostiek, behandeling en advies met betrekking tot stemmings-, cognitieve of gedragsproblematiek, ondersteuning steunnetwerk van de cliënt, consultatie voor thuiszorgteams en advies rondom de Wet zorg en dwang. De GZ-psycholoog heeft tevens specialisaties in het omgaan met specifieke aandoeningen zoals dementie op jonge leeftijd, Katwijkse Ziekte (D-CAA) of parkinson. Marente biedt flexibele samenwerkingsopties, waaronder het regelmatig bezoek van de specialist ouderengeneeskunde of GZ-psycholoog aan uw praktijk.

Hoe doet u een verwijzing?

U kunt de GZ-psychologen en de specialisten ouderengeneeskunde consulteren of inschkelen voor consult in elke woonplaats in de regio waar Marente actief is. De Zilk, Hillegom, Katwijk, Lisse, Lisserbroek, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Voorhout, Voorschoten en Warmond. U kunt als huisarts een verwijzing maken naar de specialist ouderengeneeskunde of GZ-psycholoog van Marente via Zorgdomein. U vindt ze onder de kop Medisch specialistische zorg.

Contactgegevens

U kunt de specialisten ouderengeneeskunde en GZ-psychologen bereiken via Zorgdomein: planbureau.behandeling@marente.nl, maar ook via onze klantenservice: 071 409 33 33.