Marente en regio kiest voor veilig e-mailen via Zivver

30 maart 2021

Vanaf 29 maart nemen wij, samen met 18 andere zorginstellingen in de regio en tenminste 60 eerste lijns praktijken, Zivver in gebruik. Zivver zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie via de e-mail veilig en versleuteld bij u en bij ons aankomt. U kunt dan ook zeker zijn dat alleen u als ontvanger deze informatie kunt lezen.

Als professionele organisatie gaan we vertrouwelijk om met gevoelige informatie van en over onze bewoners, cliënten en andere relaties. Op een veilige manier communiceren over persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie vinden wij belangrijk, omdat kanalen zoals ‘gewone’ e-mail kwetsbaar zijn.

Een gratis account aanmaken
Om veilig met u te kunnen communiceren raden wij u daarom aan om zelf een (gratis) persoonlijk account op Zivver aan te maken. Zo kunt u gemakkelijk met meerdere zorgaanbieders in de regio veilig mailen.

Meer informatie
Wij hebben op de pagina marente.nl/zivver informatie en uitleg staan over het aanmaken van een gratis Zivver account en het lezen, reageren en opstellen van veilige e-mails.