Leidse Lakenfeesten zorgen voor veel plezier!

27 juni 2022

Huis op de Waard heeft een gezellig weekend achter de rug met een bezoek aan de Peurbakkentocht en onze bijdrage aan het Singelparkdiner tijdens de Lakenfeesten.

Met een grote groep vrijwilligers en familieleden werd op vrijdagavond een mooi plekje bemachtigd aan de kade vanwaar de bewoners konden genieten van alle boten die voorbij kwamen tijdens de Peurbakkentocht. Op de boten werd vaak volop muziek gemaakt dus stilzitten was soms moeilijk. Het was ontzettend fijn dat er zoveel helpende handen aanwezig waren om dit mogelijk te maken. Wij kijken nu al uit naar volgend jaar!
Op zaterdag heeft Huis op de Waard bovendien meegedaan aan het Singelpark Diner, eveneens onderdeel van de Lakenfeesten maar onze deelname was speciaal gericht op inwoners van Leiden die afhankelijk zijn van maatschappelijke organisaties zoals de voedselbank. Met een speciale voucher kon men een ‘Singelpark Diner Proeverij’ afhalen. Ook dit was een groot succes! Het blijft bijzonder leuk om als enige woon-zorginstelling binnen de singels van Leiden zo dichtbij de feestvreugde te zitten.