Een collage van hartverwarmende initiatieven

23 maart 2020

In deze ingewikkelde tijd wordt er keihard gewerkt om zo goed mogelijk voor onze cliënten te zorgen en zoveel mogelijk leuke dingen te blijven doen. Dat doen we alles behalve alleen. Vanuit alle hoeken in de regio ontstaan er prachtige initiatieven, die ervoor zorgen dat leuke dingen gedaan blijven worden. Wij zijn erg dankbaar voor alle hulp die we van alle kanten krijgen. 

Hartverwarmende kaartjes
De kaartjes, tekeningen en gedichtjes blijven binnenstromen en dat vinden onze bewoners en cliënten écht prachtig. Zo’n klein gebaar kan iemands dag onwijs opfleuren. Wil jij een kaartje sturen naar onze bewoners of thuiszorg cliënten? Dat kan! De adressen van onze locaties zijn te vinden via deze pagina en voor de thuiszorg kun je de kaartjes bezorgen bij ons hoofdkantoor op de Rijnsburgerweg 2, 2215 RA in Voorhout.

Bloemen, optredens en draaiorgels
Er zijn ontelbaar veel prachtige bloemen afgeleverd. Deze zijn verdeeld over onze collega’s in de thuiszorg en op onze woonzorglocaties. Ook zijn onze locaties bijzonder kleurrijk geworden door al deze bloemen. 

Ook op het gebied van entertainment zijn er hartverwarmende initiatieven ontstaan. In de binnentuinen van onze woonzorglocaties wordt gezongen, instrumenten bespeeld, dansoptredens verzorgd en klinken er draaiorgels voor jarige bewoners.

Wij willen alle familie, vrienden, bedrijven en alle andere mensen die hun best doen om onze cliënten en medewerkers een hart onder de riem te steken, onwijs bedanken. Samen slaan we ons er doorheen.

Extra hulp
Marente bouwt een bestand op van mensen die ons in deze tijd willen ondersteunen. Behoor jij tot één van onderstaande beroepen? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Bekijk hier onze vacature.

  • Student die een zorgopleiding volgt
  • Verpleegkundige (met of zonder BIG-registratie)
  • Verzorgende IG
  • Helpende