Actie BeleefTV geslaagd!

9 maart 2021

De crowdfundingsactie voor de aanschaf van een BeleefTV heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Binnen een tijdsbestek van slechts drie weken hebben wij het benodigde bedrag bijeen gekregen!

Onze grote dank gaat uit naar alle familieleden en medewerkers die hebben bijgedragen en ons bericht vaak hebben gedeeld onder andere familieleden en op social media. Ook is een woord van dank op zijn plaats aan de Stichting Recreatieve Activiteiten Marente (SRAM) en de Stichting Brentano’s Steun des Ouderdoms die een grote donatie hebben gedaan. Wat is het fantastisch om te weten dat zij onze bewoners een warm hart toedragen en ons helpen de BeleefTV aan te schaffen.

De BeleefTV Senior is speciaal ontwikkeld voor ouderen. Spelletjes spelen, muziek luisteren en praten over vroeger, het zijn allemaal activiteiten die de hersenen prikkelen en de zintuigen stimuleren. De BeleefTV maakt dit allemaal op een positieve manier mogelijk. Omdat het een verrijdbaar apparaat is, kan deze op alle afdelingen en woongroepen worden ingezet.

Dankzij alle hulp hebben wij dit fantastische apparaat nu kunnen bestellen en wij kijken uit naar de levering ervan!