Sfeervolle kerstbijeenkomst met de wijk

19 december 2019

Ook dit jaar zorgen wijkvereniging Tussen de Rijnen en Huis op de Waard weer voor een gezellige kerstbijeenkomst op vrijdag 20 december a.s. vanaf 17:00 uur in de grote tuin van Huis op de Waard aan de Nieuwe Rijn.  

Bewoners van het huis, buurtbewoners en andere genodigden komen die avond bijeen om samen te genieten van heerlijke erwtensoep, glühwein en warme chocolademelk. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Zij kunnen, onder begeleiding van een volwassene, marshmallows roosteren boven één van de vuurkorven in de tuin.  

Het feest en het lekkers is gratis. Huis op de Waard is aan het sparen voor nieuw tuinmeubilair. Tijdens deze avond wordt langsgegaan met een collectebus om dichter bij het spaardoel te komen. Elke vrijwillige bijdrage, hoe klein ook, is welkom!  
De avond wordt muzikaal omlijst door een gezellig kerstkoor dat nu al wekelijks in Huis op de Waard aan het oefenen is. Zij zullen op deze avond het eindresultaat ten gehore brengen.  
Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het restaurant van Huis op de Waard. Kortom, een feestje voor jong en oud waarbij het samenzijn als wijkbewoners centraal staat. 

Foto: Emile van Aelst