Nieuw: blogs & vlogs

14 maart 2019

Maak kennis met Marentenaren. Ben jij ook zo benieuwd hoe het er aan toe gaat op de werkvloer bij Marente? Check dan nu onze blogs en vlogs op werkenbijmarente.nl/blogs-en-vlogs!

Vlog - Emilia Verdoes in gesprek met meneer Nuis over wonen in Berkhout

Bekijk deze vlog op werkenbijmarente.nl

Blog - Werken in de wijk, van alle markten thuis. Tradities moet je in ere houden, toch?

blog - werken in de thuiszorg bij Marente

Ik had een afspraak met een cliënt van ons team, een mevrouw van 94 jaar. Ik kwam iets te laat aan. Dat heb je wel eens, soms loopt het uit bij de vorige cliënt. Omdat je iets moet regelen, de dokter moet bellen of zo. Mevrouw zat al te wachten op me. Eigenlijk zou mevrouw geholpen worden met douchen. Maar toen ik binnen kwam en gelijk mijn excuses aanbod zei mevrouw: "geeft niets hoor ik heb mezelf al gewassen." Toen legde ik een warme zak op haar schoot. Ze keek me lachend aan. “Ach kind, dat hoeft toch niet!” Ik had namelijk een paar oliebollen voor mevrouw gekocht.

Lees de volledige blog op werkenbijmarente.nl

Vlog - Op bezoek bij meneer Schaap

Bekijk deze vlog op werkenbijmarente.nl

Poging tot inbraak

blog - poging tot inbraak thuiszorg Marente

Ik pak de sleutels die ik nodig heb om de cliënten die niet zelfstandig open kunnen doen, te kunnen helpen en ga met mijn collega op pad. Natuurlijk had ik koffie gedronken en moest ik bij de eerste cliënt al even een toiletbezoekje aanvragen, maar dat zijn de cliënten inmiddels gewend. De deur staat nog net niet open zeg maar.

Lees de volledige blog op werkenbijmarente.nl