Geslaagde Culinaire Dagtocht leden Marente

7 juni 2019

Dinsdag 4 juni jl. genoten de leden van Marente van de Culinaire Dagtocht naar onze nieuwe maaltijdleverancier in Twente. Met een luxe touringcar van Brouwer Tours vertrokken we om 9.00 uur opgetogen naar Food Connect in Almelo.

Met bijna 35 leden bezochten we de nieuwe maaltijdleverancier van Ledenservice, Food Connect in Almelo. De gezelligheid begon direct in de bus al met een hilarische bingo waarbij leuke prijsjes gewonnen werden. Ondertussen gingen de meegebrachte Tupperware bakjes en boterhamzakjes met snoepjes de bus rond en kwamen we na een mooie rit rond 11.00 uur aan in Almelo. Daar werden we uiterst vriendelijk ontvangen en voorzien van koffie en thee met echte Twentse krentenwegge. Na een interessante presentatie en een rondleiding door het pand genoten we gezamenlijk van een heerlijke maaltijd. Na de lunch was het tijd om weer in de bus te stappen en koers te zetten naar een heuse 'Biggenfarm'. Hier kregen we uitleg over hoe de biggen er leven en kon er zelfs met de biggen geknuffeld worden. Op de terugweg naar huis werden er puzzelboekjes uitgedeeld en speelden we met zijn allen nog een leerzame quiz. Rond 18.30 uur arriveerden we moe maar voldaan weer in Voorhout. 

Wilt u ook genieten van een heerlijke, versgekookte maaltijd die persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd? Maak dan nu kennis de maaltijd- en boodschappenservice van Food Connect en bestel een proefpakket van 2 gerechten voor €10,- of 5 voor €20,-, gratis thuisbezorgd. 

Wilt u mee met een uitstapje. Boek dan eenvoudig via www.marente.nl/eropuit.