Expositie: Marente Verbindt geopend

11 januari 2022

Marente opent vanaf dinsdag 11 januari tot maandag 17 januari de expositie: Marente Verbindt op alle locaties en in alle kantoren van de thuiszorg. Deze expositie is de verbeelding van de vernieuwde strategie. Zij vertelt hoe de wereld van Marente er de komende jaren uitziet. De expositie is voor al onze collega's en cliënten overal de komende maanden te bewonderen. We hopen dat corona het toelaat dat er later dit jaar ook bezoekers van buitenaf kunnen komen kijken. Maar de expositie  kan nu al wel digitaal bekeken worden: marente.nl/marente-verbindt.

Hoe ziet de expositie eruit?

De ene locatie hangt vol met fotolijsten, de andere heeft artistieke paaltjes met dezelfde boodschap: de leidende principes en speerpunten van Marente voor de periode 2022-2025. Daarnaast is iedere foto voorzien van een QR-code, scan deze en bekijk de korte filmpjes. 

Kun je geen genoeg krijgen van de expositie?

Freecards laten de expositie in een miniatuurformaat zien. Op deze manier wordt de strategie niet alleen dichtbij de locaties gebracht, maar is er de mogelijkheid om deze ook uit te delen aan cliënten, mantelzorgers of collega's.