Deelnemers gezocht voor kofferbakverkoop Fancy Fair

14 juli 2022

De Wilbert gaat iets nieuws proberen. Tijdens de fancy fair van 27 augustus hebben we twintig plekken beschikbaar voor een kofferbakverkoop. Ruim je zolder op, verkoop je spullen op de fancy fair en hou de winst lekker zelf. Want voor de standplekken vragen we alleen 20 euro borg. 

Het verkopen van curiosa op de fancy fair is al sinds 1978 vaste prik op De Wilbert. En dat blijft zo. Alleen zamelen we nu niet meer zelf de spullen in om die op 27 augustus uit te stallen, maar bieden we maximaal twintig deelnemers de kans om een parkeerplek te bemannen waar je je waar kunt uitstallen. Een verkooptafeltje neerzetten is geen probleem, zolang je maar binnen het parkeervak van twee meter blijft. Je hoeft dus niet eens een auto te hebben om mee te doen en je hoeft dus ook niet letterlijk vanuit je kofferbak te verkopen. Het mág natuurlijk wel.

Sympathiek

De fancy fair van De Wilbert staat erom bekend dat de curiosa altijd sympathiek is geprijsd. Daarom is er tijdens de kofferbakverkoop helaas geen plek voor professionele handelaars. Maar voor de rest is iedereen welkom. De eerste twintig belangstellenden krijgen een mail met de vraag om 20 euro over te maken. Als je dat doet, is je plek definitief. En als je aan het einde van de fancy fair alles netjes hebt achtergelaten, krijg je je inschrijfgeld terug. Dat is nog eens leuk geld verdienen! En dat is nog niet eens alles: de standhouder die aan het einde van de dag de hoogste omzet heeft, wint de Gouden Kofferbak. Wat dat inhoudt, zie je op de dag zelf.

Opgeven

Geef je op door een mailtje te sturen naar kofferbakverkoopwilbert@gmail.com. Dan krijg je een mail met nadere instructies. Doe dit snel, want vol = vol. 

De kofferbakverkoop is, net als de hele fancy fair, op 27 augustus van 10.00 tot 14.00 uur.