Veilig thuis wonen met een traplift

Een traplift helpt u om veilig thuis te blijven wonen en energie over te houden voor de leuke dingen in het leven. Stannah Trapliften BV levert trapliften voor alle typen trappen. Ook voor trappen buitenshuis. 

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen

...dat wil toch iedereen?! Maar wat als u slechter ter been wordt? Traplopen vraagt veel kracht van uw knieën en enkels en kost dus veel energie. Die energie kunt u vast beter gebruiken. Bij aanschaf van een Stannah traplift ontvangt u een hulpmiddel die uw levenskwaliteit verbetert en praktische oplossingen biedt om uw onafhankelijkheid te behouden.

Samenwerking met Stannah

Sinds 1867 is Stannah een gerespecteerd Familiebedrijf. Ze leveren al meer dan 150 jaar wereldwijd kwaliteitsproducten aan duizenden klanten. Stannah produceert, verkoopt, installeert en onderhoudt trapliften. Zo heeft u één aanspreekpunt, en heeft u uitsluitend te maken met kundige medewerkers. Stannah biedt u gratis advies en een vrijblijvende offerte, zonder voorwaarden. Ze willen er zeker van zijn dat u het product krijgt dat het beste past bij uw behoefte. Naast uw traplift krijgt u een gratis installatie en 2 jaar garantie bij elke nieuwe traplift.

Ledenvoordeel

Op vertoon van uw ledenpas krijg u € 200,- korting bij aanschaf van een Stannah traplift. U kunt kiezen uit een ruim assortiment nieuwe en gereviseerde trapliften.

Bij u in de buurt

U vindt Stannah aan de Vennestraat 4 in Lisse. Kom gerust eens kijken in de showroom. Deze is geopend van maandag t/m donderdag van 8:30 t/m 17:00, en op vrijdag van 8:30 uur t/m 15:00 uur.

Informatie/afspraak

Voor het aanvragen van informatie of maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan Stannah en zij nemen contact met u op voor vrijblijvende informatie of het maken van een afspraak.

Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met Stannah via telefoonnummer 085 888 87 72. Bekijk het assortiment en de acties op  www.stannah.nl/trapliften

Nog geen lid?

Lid worden is heel eenvoudig en kost € 23,50 per jaar (2019) voor het hele huishouden. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Word lid van Marente 

Ja, ik wil me aanmelden

  1. Aanhef*