Hulpmiddelen

Schoenen en podologie

Wil je graag van je voet- en houdingsklachten af of wil je ze juist voorkomen? Bij de Beterlopenwinkel staan onze gezondlopenspecialisten voor je klaar! 

Beterlopenwinkel

De specialisten geven je graag vrijblijvend advies en laten je de uitgebreide collectie schoenen zien. Want laten we eerlijk zijn, prettig lopen begint bij de juiste schoenen! Bij de Beterlopenwinkel vind je een ruime keuze aan schoenen: van gewone schoenen tot wandelschoenen, pantoffels, sandalen en slippers. Ook hebben we speciale schoenen voor ouderen en mensen met voetproblemen zoals reumapatiënten en diabetici. Voor dames hebben we maten 35 t/m 44 en voor heren maten 39 t/m 48. En natuurlijk altijd volgens de laatste mode! Neem een kijkje op beterlopenwinkel.nl of ga langs bij de Beterlopenwinkel op de Splinterlaan 158 in Leiderdorp om de collectie te bekijken.

Ledenvoordeel

Als lid van Marente profiteer je van 10% korting bij de Beterlopenwinkel! Bestel je liever online? Vraag dan jouw persoonlijke kortingscode aan die je direct in je mailbox ontvangt.

Aanmeten van podotherapeutische zolen

De Beterlopenwinkel werkt samen met Podozorg van Zijp, gevestigd in het pand ernaast. Als je podotherapeutische zolen nodig hebt, kunnen zij je verder helpen. Kijk op podologievanzijp.nl of ga langs (Splinterlaan 160 in Leiderdorp).

Ledenvoordeel

Als lid van Marente krijg je 10% korting bij Podozorg van Zijp. Of je nu een consult nodig hebt of een onderzoek, de korting geldt voor alles. Vergeet niet je ledenpas te laten zien! 

Kom bij de club

Nog geen lid van Marente. Regel het meteen!

 Ja, ik word lid   

Check de leveringsvoorwaarden.