Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

Ben je 75 jaar of ouder en wil je veilig de weg op blijven gaan? Dan is de rijbewijskeuring een belangrijke stap om te zetten!

Veiligheid en gemak staan voorop bij Marente, dus profiteer van ons ledenvoordeel en regel vandaag nog je rijbewijskeuring! Maak snel een afspraak met Dr. Robert Sadiek, de rijbewijskeuringsarts die volgens de eisen van het CBR werkt. Wacht niet te lang, want het is slim om vier maanden voor je rijbewijs verloopt een keuring in te plannen. Gelukkig kan dat op diverse locaties, zoals Katwijk, Lisse, Voorhout en Oegstgeest.

Voorbereid naar de keuring

Vul online alvast een gezondheidsverklaring in op cbr.nl voordat u naar de keuring gaat. Neem vervolgens bij de keuring je rijbewijs, een schoon potje urine, een medicijnenlijst, eventuele bril of lenzen, én je Marente-ledenpas mee. Na de keuring wordt het keuringsverslag digitaal naar het CBR gestuurd. Als alles goed is, ontvang je een geschiktheidsverklaring. En het beste nieuws? Als Marente lid profiteer je van een voordelig tarief!

Korting en ledenvoordeel

Als lid van Marente betaal je slechts € 47,50 voor een rijbewijskeuring 75+ B/E. Ben je jonger dan 75 of heb je een keuring voor rijbewijs C/D/E nodig? Ook dan betaal je een speciale ledenprijs van € 62,50.

Ja, ik meld me aan   Word lid

Check de leveringsvoorwaarden.