Vrouw & Overgang

Opvliegers, slecht slapen, gewrichts- en spierpijn, stemmingswisselingen. Dit zijn slechts enkele klachten, waarin veel vrouwen zich zullen herkennen. De meeste klachten worden veroorzaakt door een schommelende hormoonhuishouding en komen vaak voor bij vrouwen in de overgang.

Tijdens de themabijenkomst 'Vrouw & Overgang' krijgt u inzicht in de verschillende stadia van de overgang. De overgangsconsulente geeft informatie over de klachten en de veranderingen die u kunt verwachten. Denk hierbij aan hart- en vaatziekten, osteoporose, verandering van huid en haar en andere ongemakken. Maar u ontdekt ook de mooie kant van de overgang.

Iets voor u?

Deze themabijeenkomst is bedoeld voor vrouwen in de overgang en voor vrouwen die zich hierop willen voorbereiden.

Opzet

De themabijeenkomst duurt 2,5 uur. Er wordt een korte presentatie gehouden over klachten die gepaard gaan met de hormonale verandering in uw lichaam. Daarna is er voldoende tijd om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Gratis voor leden van Marente

De themabijeenkomst is gratis voor leden van Marente. De kosten voor niet-leden zijn €15,-.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op werkdagen tussen 08.30-16.30 uur contact opnemen met Ledenservice Marente via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso voor niet-leden
  3. Voorwaarden*