Eerste Hulp

Leer hoe je effectief Eerste Hulp verleent bij noodgevallen met de online-theorie en praktijktraining van Savitae.

Eerste Hulp aan volwassenen

Of het nu gaat om een hartstilstand, een valpartij, vergiftiging of verbranding, met de EHBO online-theorie en praktijktraining van Savitae leer je hoe je adequaat kunt handelen. Van reanimeren, tekenbeten, botbreuken tot koorts, en van misselijkheid, shock, suikerziekte tot kneuzingen; een breed scala aan onderwerpen komt aan bod tijdens de cursus. Tijdens de praktijktraining ga je aan de slag met reanimatie, het gebruik van een AED en het aanleggen van verbanden. De cursus omvat 8 tot 10 uur online leren en 15 uur praktijktraining en wordt op veel locaties gegeven. Kies zelf de plek die je het beste uitkomt!

Examen

Sluit af met een onafhankelijk examen van Het Oranje Kruis en ontvang digitaal je diploma Eerste Hulp. Het diploma is twee jaar geldig en kan eenvoudig worden verlengd met een herhalingscursus. Check savitae.nl voor het volledige programma en meer informatie.

Aanmelden en kosten

Aanmelden gaat via Savitae. Kosten: € 495,-. Marente-leden profiteren van 10% korting! Informeer bij je zorgverzekeraar naar mogelijke vergoedingen.

Eerste Hulp aan (klein)kinderen

Hoe voorzichtig we ook zijn, een ongeluk zit in een klein hoekje. Leer vakkundig te handelen en de schade te beperken. 

Leer reanimeren en veelvoorkomende letsels bij baby's en kinderen te behandelen met de online-theorie en praktijktraining van Savitae. Van vergiftiging tot hersenvliesontsteking, en van koorts tot insectensteken; tijdens de cursus worden diverse onderwerpen behandeld. Check savitae.nl voor het volledige programma en meer informatie. De cursus bestaat uit 4 tot 6 uur online leren en 4 uur praktijktraining en wordt op veel locaties in de regio gegeven. Kies zelf de plek die je het beste uitkomt! Bij goed gevolg ontvang je het (digitale) certificaat van Het Oranje Kruis.

Aanmelden en kosten

Aanmelden gaat via Savitae. Kosten: € 109,-. Marente-leden profiteren van 10% korting! Informeer bij je zorgverzekeraar naar mogelijke vergoedingen.

Kom bij de club

Nog geen lid van Marente. Regel het meteen!

 Ja, ik word lid   

Check de leveringsvoorwaarden.