Themabijeenkomst Langer Zelfstandig Thuis

Eenvoudige aanpassingen aan de woning en het gebruik van diverse hulpmiddelen kunnen ervoor zorgen dat u, of degene waarvoor u zorgt, langer zelfstandig en veilig thuis kan blijven wonen en zelf de dagelijkse handelingen kan uitvoeren. Weet u wat er mogelijk is en hoe u in aanmerking komt voor vergoedingen?

Tijdens de bijeenkomst vertelt de ergotherapeut van Marente u meer over de mogelijkheden op het gebied van woningaanpassingen en hulpmiddelen, demonstreert zij diverse hulpmiddelen en laat zien welke aanpassingen de zelfredzaamheid vergroten en de kans op vallen verkleinen. Ook geeft zij informatie over mogelijke vergoedingen.

Iets voor u?

De themabijeenkomst is interessant voor ouderen, mantelzorgers en vrijwilligers.

Opzet

De themabijeenkomst duurt 2 uur. Na de presentatie en demonstratie is er voldoende tijd om vragen te stellen en ervaringen te delen. Mocht het nodig zijn dan maken we gebruik van online mogelijkheden.

Ledenvoordeel

De themabijeenkomst kost € 6,75 voor leden en € 7,50 voor niet-leden.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op werkdagen tussen 08.30-16.30 uur contact opnemen met Ledenservice Marente via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*