Informatieavond uitvaartbegeleiding

Rationeel gezien weten wij allemaal dat sterven bij het leven hoort en dat een dierbare verliezen niet iets is wat je kunt voorkomen. Toch bereiden wij ons daar over het algemeen niet op voor. We praten er liever niet over, denken er liever niet over na en worden vaak totaal overvallen door de confrontatie met het verlies als zich een overlijden voordoet.

Saskia Wester van Rouwloods begeleidt mensen tijdens de uitvaart, maar ook tijdens de dagen tussen overlijden en uitvaart. Tijdens de informatieavond vertelt zij wat er na een overlijden allemaal op u af komt en waar u aan moet denken. 

Beter voorbereid als het zover is

Wanneer belt u een uitvaartonderneming? Welke keuzes en mogelijkheden heeft u? Hoe legt u uw eigen uitvaarwensen vast? Op deze en andere vragen geeft Saskia Wester u antwoord tijdens de informatieavond. 

Ledenvoordeel

De bijeenkomst kost € 7,50 voor leden en € 15,- voor niet-leden.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op werkdagen tussen 08.30-16.30 uur contact opnemen met Ledenservice Marente via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso
  3. Voorwaarden*