Als vermoeidheid een probleem is

Een traag herstel van Covid-19 of van een ziekenhuisopname, slaaptekort of reuma: vermoeidheid kan allerlei oorzaken hebben. Voor wie er last van heeft, is vooral belangrijk: hoe kom ik ervan af? De nieuwe Marente-cursus ‘Als vermoeidheid een probleem is’ kan daarbij helpen. 

Hoe pakken we het aan

De cursus geeft inzicht in wat u kunt doen om vermoeidheid aan te pakken. We gaan in op de volgende vragen:

  • Welke methodes kunt u toepassen?
  • Welke hulpverleners kunnen u helpen als het niet lukt om zelf de vermoeidheid te overwinnen?
  • Wat is ervoor nodig om goed te slapen?
  • Waar krijgt u energie van? Goed opladen is een belangrijk onderdeel.
  • Wat moet én wilt u doen op een dag en hoe brengt u daar een gezonde balans in aan? Slim plannen. 
  • Hoe kunt u het beste uw energie doseren?

Daarnaast gaan we aan de slag met praktische oefeningen, bijvoorbeeld om rustiger adem te halen en oefeningen op het gebied van mindfulness.

Maatregelen tegen coronavirus

Uiteraard houden we bij onze cursussen, diensten en activiteiten rekening met de richtlijnen rondom het coronavirus. Indien nodig en mogelijk worden lessen verplaatst naar een alternatieve datum of online aangeboden.

Iets voor u?

De cursus is bedoeld voor mensen die hun vermoeidheid willen overwinnen.

Opzet

De cursus bestaat uit drie lessen van twee uur en wordt gegeven door een ergotherapeut. Tijdens de lessen krijgt u informatie en handige tips én u gaat aan de slag met praktische oefeningen. Daarnaast krijgt u oefeningen voor thuis.

Kosten en ledenvoordeel

De kosten zijn voor leden  €69.50 en voor niet-leden €99,50, inclusief cursusmap en koffie of thee na afloop van de les. Bent u geen lid en wilt u ook de cursus volgen voor de ledenprijs, meld u dan nu aan voor het lidmaatschap van Marente. 

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op werkdagen tussen 08.30-16.30 uur contact opnemen met Ledenservice Marente via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*