Marente voor uw familie en andere mantelzorgers

Wanneer er sprake is de Katwijkse Ziekte, is er een zware (zorg) taak weggelegd voor de mantelzorger. Wat deze taak extra zwaar maakt voor de kinderen van de patiënt, is de angst dan hen dit ook zou kunnen overkomen.

Het is daarom van belang dat naast de behoeften van de patiënt, de behoefte van de mantelzorgers aandacht krijgen. Ze hebben op emotioneel, maar vaak ook op praktisch vlak ondersteuning nodig.

Mantelzorgcafe Katwijkse Ziekte

Iedere 2e maandag van de maand van 19.30 tot 21.00 uur is in De Wilbert het Mantelzorg café Katwijkse Ziekte.  Dit is een ontmoetingsplek voor mantelzorgers en naasten van mensen met HCHWA-D. In het bijzijn van de maatschappelijk werker en een andere deskundige, kunnen partners, familieleden, vrienden van mensen met de Katwijkse ziekte elkaar ontmoeten en ideeën, informatie en ervaringen uitwisselen. Ook kunnen ze met elkaar in gesprek over allerlei aspecten van de Katwijke Ziekte.

Contact

Wilt u meer informatie of aanmelden? Neem contact op met het expertiseteam van Marente via katwijkseziekte@marente.nl of telefonisch via 06 43 26 30 61.