Mantelzorgcafé HCHWA-D / Katwijkse ziekte

Ontmoeting, uitwisseling, herkenning, erkenning en ontspanning voor mantelzorgers. Het maandelijkse mantelzorgcafé Katwijkse ziekte is een ontmoetingsplek voor mantelzorgers en naasten van mensen met de Katwijkse ziekte. Partners, familieleden, vrienden van mensen met de Katwijkse ziekte kunnen elkaar ontmoeten en ideeën, informatie en ervaringen uitwisselen. In een ongedwongen sfeer gaan bezoekers samen of met een deskundige in gesprek over allerlei aspecten van de Katwijkse ziekte.

De eerste editie van het mantelzorgcafé wordt gehouden op 10 september 2018 om 19.00 uur. U bent van har te welkom in De Wilbert in Katwijk. Aanmelden is wenselijk en de toegang is gratis. Op deze eerste avond maken we onder het genot van een hapje en een drankje kennis met elkaar en wisselen we ervaringen uit. Samen kijken we welke thema’s voor het volgende mantelzorgcafé HCHWA-D interessant zijn.

Contact

Wilt u meer informatie of aanmelden? Neem contact op met het expertiseteam van Marente via katwijkseziekte@marente.nl of telefonisch via 06 43 26 30 61.