Huis van de buurt

Huis op de Waard is een gastvrij huis, waar familie, vrijwilligers en mensen uit de buurt graag komen.

Huis op de Waard wil iets extra's betekenen voor de wijk en wil een gezellige ontmoetingsplek zijn voor de buurt. Er worden veel activiteiten georganiseerd voor bewoners, maar ook voor u als u nog zelfstandig woont en graag anderen ontmoet en gezamenlijk iets wilt ondernemen, bent u altijd welkom! Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Geniet van het prachtige uitzicht over de Nieuwe Rijn, eet gezellig mee in het grand café, of loop even binnen voor een kopje koffie.

Grand café als ontmoetingsplek

Het grand café is het hart van het huis én het kloppend hart van de wijk waar iedereen welkom is! Mantelzorgers, vrijwilligers, medewerkers, buurtbewoners, jong en oud, iedereen helpt mee om onze bewoners een mooie dag te bezorgen. Ook buurtbewoners worden gastvrij ontvangen in ons gezellige grand café. Zij kunnen meedoen aan diverse activiteiten. Zoals gym, geheugentraining, spelletjes, workshops, creatieve activiteiten of bijvoorbeeld samen een taart bakken. In het grand café wordt heerlijke koffie, ontbijt, lunch en diner geserveerd. Komt u ook eens langs?
En wilt u een keer een interessante lezing, een spelletjesavond of een leuke workshop verzorgen voor bewoners? U bent meer dan welkom!
 

Ruimte te huur

Wilt u uw verjaardag of iets anders vieren in Huis op de Waard? Of bent u op zoek naar een gezellige ruimte voor een ander kleinschalige feestje, workshop, lezing, vergadering, receptie, een kaartavond of een andere activiteit? U bent van harte welkom in het grand café van Huis op de Waard: een ideale locatie voor particulieren, verenigingen of bedrijven die een activiteit willen organiseren met een maatschappelijk tintje. Huis op de Waard stelt graag ruimte in haar grand café beschikbaar voor (in een woonzorgcentrum) een passende activiteit en tegen een zeer vriendelijk tarief. Faciliteiten voor geluid en beeld kunnen geregeld worden. Indien gewenst, kunnen wij ook de catering voor u verzorgen.

Meer informatie

Voor de mogelijkheden en de tarieven neemt u contact met Jaco Groen via jaco.groen@marente.nl.