Huis van de buurt

Huis op de Waard is een gastvrij huis, waar familie, vrijwilligers en mensen uit de buurt graag komen.

* Let op, in deze coronatijd is het helaas niet mogelijk om mensen van buiten Huis op de Waard in ons restaurant te ontvangen. Dit is een tijdelijke maatregel voor de gezondheid en veiligheid van de bewoners en medewerkers. *

Huis op de Waard wil iets extra's betekenen voor de wijk en wil een gezellige ontmoetingsplek zijn voor de buurt. Er worden veel activiteiten georganiseerd voor bewoners, maar ook voor u als u nog zelfstandig woont en graag anderen ontmoet en gezamenlijk iets wilt ondernemen, bent u altijd welkom! Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Geniet van het prachtige uitzicht over de Nieuwe Rijn, eet gezellig mee in het restaurant Grand Cafe Oude Rijn, of loop even binnen voor een kopje koffie.

Restaurant Grand Cafe Oude Rijn als ontmoetingsplek

Het restaurant Grand Cafe Oude Rijn is het hart van het huis én het kloppend hart van de wijk waar iedereen welkom is! Mantelzorgers, vrijwilligers, medewerkers, buurtbewoners, jong en oud, iedereen helpt mee om onze bewoners een mooie dag te bezorgen. Ook buurtbewoners worden gastvrij ontvangen in ons gezellige restaurant. Zij kunnen meedoen aan diverse activiteiten. Zoals gym, geheugentraining, spelletjes, workshops, creatieve activiteiten of bijvoorbeeld samen een taart bakken. In het restaurant wordt heerlijke koffie, ontbijt, lunch en diner geserveerd. Komt u ook eens langs?
En wilt u een keer een interessante lezing, een spelletjesavond of een leuke workshop verzorgen voor bewoners? U bent meer dan welkom!

Ruimte te huur

Wilt u uw verjaardag of iets anders vieren in Huis op de Waard? Of bent u op zoek naar een gezellige ruimte voor een ander kleinschalige feestje, workshop, lezing, vergadering, receptie, een kaartavond of een andere activiteit? U bent van harte welkom in restaurant Grand Cafe Oude Rijn van Huis op de Waard: een ideale locatie voor particulieren, verenigingen of bedrijven die een activiteit willen organiseren met een maatschappelijk tintje. Huis op de Waard stelt graag ruimte in het restaurant beschikbaar voor (in een woonzorgcentrum) een passende activiteit en tegen een zeer vriendelijk tarief. Faciliteiten voor geluid en beeld kunnen geregeld worden. Indien gewenst, kunnen wij ook de catering voor u verzorgen.

Meer informatie

Voor de mogelijkheden en de tarieven neemt u contact met Bram van der Vijver via Bram.vanderVijver@marente.nl.