Gastvrijheid voorop

Huis op de Waard is een gastvrij huis, waar gasten en vrijwilligers graag komen.

Er worden veel activiteiten georganiseerd voor bewoners. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Geniet van het prachtige uitzicht over de Nieuwe Rijn, eet gezellig mee in het restaurant Grand Cafe Oude Rijn, of loop er even binnen voor een kopje koffie.

Restaurant Grand Cafe Oude Rijn als ontmoetingsplek

Het restaurant Grand Cafe Oude Rijn is het hart van het huis. Bewoners kunnen meedoen aan diverse activiteiten. Zoals gym, geheugentraining, spelletjes, workshops, creatieve activiteiten of bijvoorbeeld samen een taart bakken. In het restaurant wordt heerlijke koffie, ontbijt, lunch en diner geserveerd.

Wilt u een keer een interessante lezing, een spelletjesavond of een leuke workshop verzorgen voor bewoners? U bent meer dan welkom!

Ruimte te huur

Wilt u uw verjaardag of iets anders vieren in Huis op de Waard? Of bent u op zoek naar een gezellige ruimte voor een ander kleinschalige feestje, workshop, lezing, vergadering, receptie, een kaartavond of een andere activiteit? U bent van harte welkom in restaurant Grand Cafe Oude Rijn van Huis op de Waard: een ideale locatie voor particulieren, verenigingen of bedrijven die een activiteit willen organiseren met een maatschappelijk tintje. Huis op de Waard stelt graag ruimte in het restaurant beschikbaar voor (in een woonzorgcentrum) een passende activiteit en tegen een zeer vriendelijk tarief. Ook is het huren van een kleine (vergader)ruimte mogelijk. Indien gewenst, kunnen wij ook de catering voor u verzorgen.

Meer informatie

Voor de mogelijkheden en de tarieven neemt u contact met Sophie Löning via sophie.loning@marente.nl.