Berkhout

Wonen in Huis op de Waard

Fijn wonen en lekker leven in hartje Leiden in verpleeghuis Huis op de Waard. In uw eigen appartement met alles wat u nodig heeft onder één dak. Gelegen aan de Nieuwe Rijn met een gezellig grand café en vele activiteiten. 

Fijn wonen

Het in 2017 totaal vernieuwde en prachtige Huis op de Waard in hartje Leiden, telt 100 appartementen. Het is het enige verpleeghuis binnen de singels van Leiden. In onze appartementen kunt u aangenaam wonen, meedoen aan activiteiten en gebruik maken van alle voorzieningen. Zowel de appartementen als het grand café en de binnentuin, zijn ruim, licht en modern. Mooi wonen, van alle gemakken voorzien met persoonlijke zorg, ontmoeting en aandacht. Zorgverleners zijn dag-en-nacht aanwezig.  

Faciliteiten

  • Restaurant en grand café
  • Activiteiten en ontmoetingsplein
  • Knusse zithoekjes
  • Ruime appartementen
  • Binnentuinen
Berkhout

Prettig leven

Huis op de Waard is een levendig verpleeghuis waar gasten en vrijwilligers ook graag komen. Gastvrijheid staat voorop. Het huis heeft diverse gezellige gezamenlijke ruimtes, hoekjes en een heerlijke binnentuin waar bewoners met elkaar, familie en vrijwilligers de dag kunnen doorbrengen. In het gezellige restaurant en grand café kunt u lekker eten, een kopje koffie drinken en genieten van het prachtige uitzicht over de Nieuwe Rijn. Huis op de Waard organiseert veel activiteiten, zoals gym, geheugentraining, spelletjes, workshops, creatieve activiteiten of samen een taart bakken.