Fijn om bij Marente te werken

Bij Marente zetten we ons dagelijks met hart en ziel in voor de best mogelijke zorg voor ouderen. Werken bij Marente is werken bij een vitaal, gezond en sociaal ondernemend bedrijf, waar jij zelf de regie hebt en waar veel aandacht is voor leren en ontwikkelen. Dat maakt Marente een aantrekkelijke werkgever die veel mogelijkheden biedt. Zoals contracten naar eigen keuze; groot of klein en vast of flexibel. En verzorgenden en verpleegkundigen krijgen direct een vast contract.

Bekijk de vacaturewebsite

Leren & doorgroeien

Marente is een lerende organisatie met veel mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen en om door te groeien. Er is veel ruimte en tijd voor leren, bijscholing, werk-leertrajecten en intervisie.

Eigen regie

Jij bent de baas over je eigen werk. Je hebt zelf de regie en veel invloed. Je werkt zelfstandig en samen met jouw team zorg jij ervoor dat alles goed loopt.

Vitaal & gezond

Een vitale organisatie begint met vitale medewerkers. Vitale mensen hebben meer energie. Daarom besteedt Marente veel aandacht aan vitaal en gezond leven en werken; met korting sporten, het fietsplan, de gezondcheck en de jaarlijkse Marentoertocht.

Sociaal ondernemend

Bij Marente werk je samen met diverse groepen; denk aan vrijwilligers, stagiairs en mensen met arbeidsbeperkingen. Ook zijn er samenwerkingen met scholen, bedrijven, Lion clubs en bijvoorbeeld  's Heerenloo.