Gratis krukken of een looprek lenen

Een enkel is snel verstuikt en naarmate we ouder worden, komt een gebroken been of heup vaker voor. Vroeger kreeg je in deze situaties vanzelfsprekend krukken of een looprek. Sinds 2013 wordt dit niet meer vergoed en moet je ervoor betalen. Maar niet als het aan ons ligt.

Kosteloos krukken, rollator of een looprek lenen

Marente heeft het ledencollectief benut om een samenwerking te sluiten met de Vegro. Leden van Marente kunnen op vertoon van hun ledenpas gratis krukken, rollator of een looprek lenen. Dat is mooi meegenomen. Laat bij Vegro je Marentepas zien en je kan de hulpmiddelen voor maximaal 13 weken meenemen. Hiervan mag 1 keer per jaar gebruik worden gemaakt.

Samenwerking met Vegro

Vegro heeft jaren ervaring in het ondersteunen van mensen om hun mobiliteit te behouden. Aangezien ouderen in de nabije toekomst langer zelfstandig blijven wonen, is het belangrijk dat zij mobiel kunnen zijn. Zelf even naar de bakker of op bezoek bij een kennis gaan, is veel waard. Marente wil er samen met Vegro voor zorgen dat dit voor zo veel mogelijk mensen mogelijk blijft.

Nog meer Vegro voordeel

Onze leden hebben een streepje voor bij Vegro. Al jaren krijgen onze leden 10% korting op al hun aankopen bij Vegro. Maar je kunt nu ook rekenen op 10% korting op de huurprijs van hulpmiddelen.

Huur een scootmobiel

Als klap op de vuurpijl kun je ook gebruikmaken van exclusieve afspraken voor het huren van een scootmobiel. Handig als je zo nu en dan even wilt uitwaaien in het duin of een paar dagen de Veluwe wilt bezichtigen. Je reserveert een scootmobiel door contact op te nemen met Vegro. Vervolgens kun je deze ophalen bij een Vegro-vestiging of laten bezorgen. Uiteraard inclusief uitgebreide instructie over het gebruik.

De huur is inclusief btw, WA verzekering, oplader en de ledenkorting. Houd wel rekening met een borg van € 183,-.

Aanvraag kortingscode

Bestel je artikelen via de website van Vegro? Vraag dan via onderstaand formulier bij Marente de kortingscode aan. Je ontvangt de code in je mailbox.

  1. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen en acties van Marente via de nieuwsbrief Thuis! Extra?

Vegro in de regio

Vegro heeft twee locaties in de regio waar de hulpmiddelen kunnen worden afgehaald:

  • Katwijk, Ambachtsweg 22, 088-1941428
  • Lisse, Vennestraat 13, 0252-430384

Kijk per plaats op de website van Vegro Thuiszorgwinkels voor meer informatie over openingstijden enz. 

Informatie

Informatie over o.a. het assortiment, acties en evenementen vindt u op de website van Vegro Thuiszorgwinkels.

Nog geen lid?

Regel uw lidmaatschap eenvoudig.

word lid van Marente