Gratis krukken of een looprek lenen

Een enkel is snel verstuikt en naarmate we ouder worden, komt een gebroken been of heup vaker voor. Vroeger kreeg u in deze situaties vanzelfsprekend krukken of een looprek. Sinds 2013 wordt dit niet meer vergoed en moet u ervoor betalen. Maar niet als het aan ons ligt.

Kosteloos krukken, rollator of een looprek lenen

Marente heeft het ledencollectief benut om een samenwerking te sluiten met de Vegro. Leden van Marente kunnen op vertoon van hun ledenpas gratis krukken, rollator of een looprek lenen. Dat is mooi meegenomen. Laat bij Vegro uw Marentepas zien en u kunt de hulpmiddelen voor maximaal 13 weken meenemen. Hiervan mag 1 keer per jaar gebruik worden gemaakt.

Samenwerking met Vegro

Vegro heeft jaren ervaring in het ondersteunen van mensen om hun mobiliteit te behouden. Aangezien ouderen in de nabije toekomst langer zelfstandig blijven wonen, is het belangrijk dat zij mobiel kunnen zijn. Zelf even naar de bakker of op bezoek bij een kennis gaan, is veel waard. Marente wil er samen met Vegro voor zorgen dat dit voor zo veel mogelijk mensen mogelijk blijft.

Nog meer Vegro voordeel

Onze leden hebben een streepje voor bij Vegro. Al jaren krijgen onze leden 10% korting op al hun aankopen bij Vegro. Maar u kunt nu ook rekenen op 10% korting op de huurprijs van hulpmiddelen. Bestelt u via de website van Vegro? Gebruik dan de code MARENTE2022.

Huur een scootmobiel

Als klap op de vuurpijl kunt u ook gebruikmaken van exclusieve afspraken voor het huren van een scootmobiel. Handig als u zo nu en dan even wilt uitwaaien in het duin of een paar dagen de Veluwe wilt bezichtigen. U reserveert een scootmobiel door contact op te nemen met Vegro. Vervolgens kunt u deze ophalen bij een Vegro-vestiging of laten bezorgen. Uiteraard krijgt u uitgebreide instructie over het gebruik.

Met uw lidmaatschap huurt u een scootmobiel voor: 

  • € 6,87 voor 1 dag
  • € 41,18,- per week

De prijzen zijn inclusief btw, WA verzekering, oplader en de ledenkorting. Houdt u wel rekening met een borg van € 183,-.

Vegro in de regio

Vegro heeft twee locaties in de regio waar u de krukken kunt afhalen. Deze zijn bereikbaar via één centraal telefoonnummer: 0800 288 77 66.

  • Katwijk, Ambachtsweg 22
  • Lisse, Vennestraat 13

Kijk per plaats op de website van Vegro Thuiszorgwinkels voor meer informatie over openingstijden, telefoonnummers, etc.

Informatie

Informatie over o.a. het assortiment, acties en evenementen vindt u op de website van Vegro Thuiszorgwinkels.

Nog geen lid?

Regel uw lidmaatschap eenvoudig.

word lid van Marente