Vakantie met Zorg

Wilt u eens lekker weg? De boel de boel laten? Ontspanning zoeken in een andere omgeving? Kortom de zorgen een poosje laten voor wat ze zijn? Als u afhankelijk bent van thuiszorg of van hulpmiddelen, weet u als geen ander dat ‘even lekker weg' niet zomaar te doen is. 

De organisatie Zorgsam helpt mensen bij het boeken van een hotel of bungalow in Nederland en bij het zoeken naar de juiste zorg en hulpmiddelen om zonder ongemak te kunnen genieten van uw verblijf. Met uw lidmaatschap van Marente geniet u extra voordelig van een Vakantie met Zorg. 

Even zorgeloos weg 

In Nederland kunt u de thuiszorg kosteloos meenemen op vakantie, net als hulpmiddelen. Mensen die er graag tussenuit willen, kunnen via Zorgsam een folder aanvragen en daarbij aangeven wat hun wensen zijn. Denk aan de keuze voor een provincie, het budget, de soort accommodatie. Op dit moment heeft u de keus uit meer dan 100 accommodaties in heel Nederland. Nadat u een keuze heeft gemaakt, zoekt Zorgsam of de plek naar keuze beschikbaar is en of de gevraagde zorg geleverd kan worden. 

Heeft u hulp nodig bij het wassen en aankleden, zoekt u een bungalow of hotel dat geschikt is voor mindervaliden, wilt u alleen op vakantie, met uw partner of uw hele gezin. Van alles is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Informatie/reserveren 

Kijk voor meer informatie op www.zorgsamvakanties.nl of neem telefonisch contact op via 06 146 595 46. Vergeet niet te vermelden dat u lid bent van Marente en recht heeft op het ledenvoordeel. 

Ledenvoordeel

  • Boekingskosten 1 dag: 33% korting 
  • Boekingskosten 2 dagen of meer: 25% korting 
  • Bemiddeling thuiszorg bij boeking: 25% korting 
  • Bemiddeling thuiszorg zonder boeking:14,3% korting 
  • Bemiddeling hulpmiddelen: 25% korting 
  • Vakantie in Fletcher Hotels: 10% korting op verblijf