Vakantie met Zorg

Wilt u eens lekker weg? De boel de boel laten? Ontspanning zoeken in een andere omgeving? Kortom de zorgen een poosje laten voor wat ze zijn? Als u afhankelijk bent van thuiszorg of van hulpmiddelen, weet u als geen ander dat ‘even lekker weg' niet zomaar te doen is. 

Marente werkt daarom samen met de organisaties Zorgsam en Ouderen Vakanties (met ingang van 1 januari 2019) om u een zo zorgeloos mogelijke vakantie te bieden. Zorgsam helpt mensen bij het boeken van een hotel of bungalow in Nederland en bij het zoeken naar de juiste zorg en hulpmiddelen om zonder ongemak te kunnen genieten van uw verblijf. Ouderen Vakanties organiseert vakanties voor ouderen die nèt niet meer zelfstandig op vakantie kunnen. Samen met u zoeken en vinden zij de reis die bij u past. Met uw lidmaatschap van Marente geniet u extra voordelig van een Vakantie met Zorg. 

Zorgsam

Via Zorgsam kunt u een vakantie boeken in heel Nederland, waarbij u de thuiszorg en hulpmiddelen kosteloos kunt meenemen op vakantie. U kunt u wensen aangeven waaronder welke provincie, uw budget, de soort accommodatie. Zorgsam helpt u bij het maken van een keuze, zoekt de plek naar keuze beschikbaar is en of de gevraagde zorg geleverd kan worden. Heeft u hulp nodig bij het wassen en aankleden, zoekt u een bungalow of hotel dat geschikt is voor mindervaliden, wilt u alleen op vakantie, met uw partner of uw hele gezin. Van alles is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Ouderen Vakanties

Bij Ouderen Vakanties kunt u georganiseerde reizen boeken. Zij hebben een gevarieerd aanbod in reizen binnen en buiten Nederland voor grote en kleine groepen met bus of vliegtuig. Er wordt rekening gehouden met uw wensen op het gebied van reistempo, faciliteiten in uw hotel, excursiemogelijkheden en de mogelijkheid om eventueel zorg te ontvangen tijdens uw vakantie. Alle vakanties worden begeleid door vrijwilligers met ervaring in de zorg of als verpleegkundige. 

Informatie/reserveren 

Zorgsam: www.zorgsamvakanties.nl of 06 146 595 46.

Ouderen Vakanties: www.ouderen-vakanties.nl of 0182-587051

Vergeet niet te vermelden dat u lid bent van Marente en recht heeft op het ledenvoordeel. 

Ledenvoordeel Zorgsam

  • Boekingskosten 1 dag: 33% korting 
  • Boekingskosten 2 dagen of meer: 25% korting 
  • Bemiddeling thuiszorg bij boeking: 25% korting 
  • Bemiddeling thuiszorg zonder boeking:14,3% korting 
  • Bemiddeling hulpmiddelen: 25% korting 
  • Vakantie in Fletcher Hotels: 10% korting op verblijf 

Ledenvoordeel Ouderen Vakanties

  • Korting van € 50,- per persoon per boeking