Vakantie (met zorg)

Wilt u eens lekker weg? De boel de boel laten? Ontspanning zoeken in een andere omgeving? Kortom de zorgen een poosje laten voor wat ze zijn? Zeker als u afhankelijk bent van thuiszorg of van hulpmiddelen, weet u als geen ander dat ‘even lekker weg' niet zomaar te doen is. 

Marente werkt daarom samen met de organisaties Zorgsam, Ouderen Vakanties en FranceComfort om u een zo zorgeloos mogelijke vakantie te bieden. Zorgsam helpt mensen bij het boeken van een hotel of bungalow in Nederland en bij het zoeken naar de juiste zorg en hulpmiddelen om zonder ongemak te kunnen genieten van uw verblijf. Ouderen Vakanties organiseert vakanties voor ouderen die nèt niet meer zelfstandig op vakantie kunnen. Samen met u zoeken en vinden zij de reis die bij u past. FranceComfort biedt fijne, ruime vakantiehuizen op kleinschalige parken in onder andere de Dordogne, de Languedoc en de Provence. Met uw lidmaatschap van Marente geniet u extra voordelig van een vakantie (met of zonder zorg). 

Zorgsam

Via Zorgsam kunt u een vakantie boeken in heel Nederland, waarbij u de thuiszorg en hulpmiddelen kosteloos kunt meenemen op vakantie. U kunt uw wensen aangeven waaronder welke provincie, uw budget, de soort accommodatie. Zorgsam helpt u bij het maken van een keuze, zoekt de plek naar keuze beschikbaar is en of de gevraagde zorg geleverd kan worden. Heeft u hulp nodig bij het wassen en aankleden, zoekt u een bungalow of hotel dat geschikt is voor mindervaliden, wilt u alleen op vakantie, met uw partner of uw hele gezin. Van alles is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Infomatie/reserveren

Zorgsam: www.zorgsamvakanties.nl of 06 146 595 46.

Ouderen Vakanties

Bij Ouderen Vakanties kunt u georganiseerde reizen boeken. Zij hebben een gevarieerd aanbod in reizen binnen en buiten Nederland voor grote en kleine groepen met bus of vliegtuig. Er wordt rekening gehouden met uw wensen op het gebied van reistempo, faciliteiten in uw hotel, excursiemogelijkheden en de mogelijkheid om eventueel zorg te ontvangen tijdens uw vakantie. Alle vakanties worden begeleid door vrijwilligers met ervaring in de zorg of als verpleegkundige. 

Infomatie/reserveren

Ouderen Vakanties: www.ouderen-vakanties.nl of 0182-587051

FranceComfort

De prettige vakantieparken van FranceComfort vind u in Frankrijk in de streken Dordogne, Provence en Langeudoc. Ruime vakantiehuizen op rustige parken en bovendien van alle gemakken voorzien. De persoonlijke aandacht en de faciliteiten zoals zwembaden, tennisbanen, fiets-en kanoverhuur en restaurants maken uw vakantie tot een onvergetelijke herinnering.

Infomatie/reserveren

FranceComfort: www.francecomfort.com of 085-4011009

Ledenvoordeel Zorgsam

 • Boekingskosten 1 dag: 33% korting 
 • Boekingskosten 2 dagen of meer: 25% korting 
 • Bemiddeling thuiszorg bij boeking: 25% korting 
 • Bemiddeling thuiszorg zonder boeking:14,3% korting 
 • Bemiddeling hulpmiddelen: 25% korting 
 • Vakantie in Fletcher Hotels: 10% korting op verblijf 
   

Ledenvoordeel Ouderen Vakanties

 • Korting van € 50,- per persoon per boeking
   

Ledenvoordeel FranceComfort

 • 15% korting op de huurprijs in het laagseizoen (excl. bijkomende kosten)
 • 10% kortingop de huurprijs in het hoogseizoen (excl. bijkomende kosten)
 • de korting geld boven op eventuele andere voordeelacties die lopen
 • gratis handdoeken voor twee personen
 • gratis flesje wijn bij aankomst