Dagtochten en rondvaarten Rederij Van Hulst

Gooi het eens over een andere boeg en boek een dagtocht of rondvaart bij Rederij Van Hulst. Ga bijvoorbeeld een dagje compleet verzorgd varen naar Delft, inclusief lunch en High Tea. Of kies voor een rondvaart richting palingrokerij Eveleens en lunch daar met een heerlijk broodje paling.

In de maanden maart t/m december kun je kiezen uit verschillende dagtrips of rondvaarten op verschillende dagen van de week. Het complete aanbod vindt u op rederijvanhulst.nl

Vertrek- en eindpunt Rederij Van Hulst

De schepen van Rederij Van Hulst vertrekken vanaf verschillende afvaartlocaties in Zuid-Holland. Gratis parkeren is mogelijk op de ruime parkeerplaatsen. De schepen zijn voor rolstoelgebruikers toegankelijk.

Informatie

Kijk voor meer informatie op: rederijvanhulst.nl

Reserveren

Het is belangrijk dat je van tevoren reserveert. Dit kan rechtstreeks bij de rederij via tel. 071 250 19 00 of mail naar info@rederijvanhulst.nl. Reserveren is ook mogelijk via rederijvanhulst.nl

Word ook lid van Marente 

Ledenvoordeel

Op vertoon van je ledenpas krijg je 10% korting op de dagtochten en rondvaarten. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen, op catering en op de Dagtocht Specials. Boek je via de website van de rederij, vraag dan via onderstaand formulier bij Marente de kortingscode aan. Je ontvangt de code in je mailbox.

Aanvraag kortingscode

  1. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen en acties van Marente via de nieuwsbrief Thuis! Extra?