Dagtochten en rondvaarten met Amsterdam Boat Cruises

Stap aan boord van één van de rondvaarten van Amsterdam Boat Cruises, officieel partner van Port of Amsterdam. Wordt onderdeel van het heden, verleden en de toekomst van de Amsterdamse haven. De plek waar alles groots en meeslepend is.

Wat dacht je van een mooie havenrondvaart, een skyline cruise, een Amstelcruise of een dagtocht naar de Zaanse Schans? In de maanden januari /m december kun je op verschillende dagen van de week kiezen uit verschillende dagtrips of rondvaarten. Het complete aanbod vind je op website van Amsterdam Boat Cruises. 

Informatie

Kijk voor meer informatie op: www.amsterdamboatcruises.nl

Reserveren

Het is belangrijk dat je van tevoren reserveert. Dit kan rechtstreeks bij de rederij via tel. 020-8201111 of mail naar info@amsterdamcruises.nl. Reserveren is ook mogelijk via website van de rederij. 

Vertrek- en eindpunt Amsterdam Boat Cruises

De schepen van Amsterdam Boat Cruises vertrekken vanaf verschillende afvaartlocaties in en rond Amsterdam. Parkeren is mogelijk op de ruime parkeerplaatsen. Enkele schepen zijn voor rolstoelgebruikers toegankelijk.

Word ook lid van Marente 

Ledenvoordeel

Op vertoon van je ledenpas krijgt u 10% korting op de dagtochten en rondvaarten. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen, op catering en op de Dagtocht Specials. Boek je via de website van de rederij, vraag dan via onderstaand formulier bij Marente de kortingscode aan. Je ontvangt de code in je mailbox.

Aanvraag kortingscode

  1. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen en acties van Marente via de nieuwsbrief Thuis! Extra?