Dagtrips en uitjes beleef je intens bij 'Uit met Jonker'

‘Uit met Jonker’, onderdeel van Jonker Travel uit Katwijk, heeft een uitgebreid programma dagtrips en uitjes voor je samengesteld. Wil je een dagje weg en ultiem comfort en service ervaren? Boek dan één van de speciaal geselecteerde dagtochten uit ons programma.

Het complete aanbod vind je op www.uitmetjonker.nl.

Vertrek- en eindpunt 'Uit met Jonker'

Jonker heeft een uitgebreid netwerk aan opstapplaatsen in de regio bollenstreek. Vanaf 8 personen halen wij je op een vooraf afgesproken locatie op. Wij zorgen ervoor dat je ook tevreden en voldaan weer terugkomt op de opstapplaats.

Informatie

Kijk voor meer informatie op: www.uitmetjonker.nl. Ook kan je hen telefonisch bereiken via tel. 085-2739784 of langskomen bij het bedrijf aan de Steenbakkerstraat 11 in Katwijk ZH. Maak vooraf wel een afspraak.  

Reserveren

Het is belangrijk dat je van tevoren reserveert. Dit kan rechtstreeks bij 'Uit met Jonker' via tel. 085-273984 of mail naar info@uitmetjonker.nl. Reserveren is ook mogelijk via de website. Vergeet niet de kortingscode te vermelden.

Ledenvoordeel

Op vertoon van je ledenpas krijg je 10% korting op de dagtrips en uitjes. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en op catering. Boek je via de website van 'Uit met Jonker' vraag dan via onderstaand formulier bij Marente de kortingscode aan. Je ontvangt de kortingscode in je mailbox.

Aanvraag kortingscode

  1. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen en acties van Marente via de nieuwsbrief Thuis! Extra?

word lid van Marente