Dagtrips en uitjes beleeft u intens bij 'Uit met Jonker'

‘Uit met Jonker’, onderdeel van Jonker Travel uit Katwijk, heeft een uitgebreid programma dagtrips en uitjes voor u samengesteld. Wilt u een dagje weg en ultiem comfort en service ervaren? Boek dan één van de speciaal geselecteerde dagtochten uit ons programma.

Het complete aanbod vindt u op www.uitmetjonker.nl.

Vertrek- en eindpunt 'Uit met Jonker'

Jonker heeft een uitgebreid netwerk aan opstapplaatsen in de regio bollenstreek. Vanaf 8 personen halen wij u op een vooraf afgesproken locatie op. Wij zorgen ervoor dat u ook tevreden en voldaan weer terugkomt op de opstapplaats.

Informatie

Kijk voor meer informatie op: www.uitmetjonker.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via tel. 085-2739784 of langskomen bij ons bedrijf aan de Steenbakkerstraat 11 in Katwijk ZH. Maak vooraf wel een afspraak.  

Reserveren

Het is belangrijk dat u van tevoren reserveert. Dit kan rechtstreeks bij 'Uit met Jonker' via tel. 085-273984 of mail naar info@uitmetjonker.nl. Reserveren is ook mogelijk via de website. Vergeet niet de kortingscode te vermelden.

Ledenvoordeel

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u 10% korting op de dagtrips en uitjes. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en op catering. Boekt u via de website, gebruik dan kortingscode: JONKER2022.

word lid van Marente