Marente Jeu de Boules

Wat hebben we hier zin in! Op donderdag 15 juni van 10.00-13.00 uur organiseren we samen met de Jeu de Boules Vereniging Katwijk het allereerste Marente Jeu de Boules Toernooi. 

Programma

Voel de spanning en het plezier terwijl we in een relaxte sfeer de strijd met elkaar aangaan. Natuurlijk is er voor de winnaar een leuke prijs! We trappen af met een heerlijk kopje koffie en gebak, gevolgd door een uitleg van de spelregels. Vervolgens spelen we 
drie rondes van 30 minuten met een korte pauze tussendoor. Na de inspanning volgt de ontspanning met een lunch die bestaat uit zachte broodjes met kaas, ham, kipfilet, kroketjes en melk of een sapje. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Ledenvoordeel

Het tournooi is exclusief voor Marente-leden. Deelname kost €27,50 per persoon, inclusief koffie met gebak en lunch. 

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelding

Graag voor 1 juni aanmelden via het aanmeldformulier. 


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvang je €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt je bij 3 stempels een leuk presentje.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld mij aan voor het Marente Jeu de Boules Toernooi op*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*