Fiets gezellig mee

Woensdag 22 juli organiseert Ledenservice Marente een fietstocht volgens de RIVM richtlijnen, zodat iedereen mee kan doen: een mooie route door de Bollenstreek van 28 kilometer.
 

Geheel verzorgd op pad

De start is bij het hoofdkantoor van Marente in Voorhout, waar u ontvangen wordt met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Bij vertrek krijgt u van ons de route en een lunchpakket mee. U kunt langs de route op een mooi plekje een bankje uitzoeken en daar op uw gemak uw lunch nuttigen. Het eindpunt is weer bij het hoofdkantoor waar wij u opwachten met een verfrissende dorstlesser

Op veilige afstand

Vanaf 10.00 uur kan er gestart worden. Dit gaat op alfabet om grote groepen bij de start en finish te voorkomen. Wij informeren u over uw starttijd. 

Ledenvoordeel

Deze fietstocht is exclusief voor leden van Marente en kost € 7,50. Niet-leden kunnen zich gelijk aanmelden voor het lidmaatschap en ook meedoen.

U kunt u alvast aanmelden via onderstaand formulier dan houden wij u persoonlijk op de hoogte van de details. De kosten worden later bekend gemaakt. Mocht dit tegenvallen dan kunt u gratis annuleren. Wij brengen ook niets in rekening mocht de tocht onverhoopt niet doorgaan.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelding

Aanmelding kan tot 15 juli via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik heb interesse in de fietstocht op*