Marente Ledenbarbecue

Beleef samen een avond vol gezelligheid en smaak tijdens onze Marente Ledenbarbecue. Onze topkoks bereiden het mooiste vlees en de lekkerste spiesjes vergezeld van heerlijke salades, sauzen en stokbrood. Dat wordt genieten. 

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellige avond met leden onder elkaar. Waar je kunt bijpraten met oude bekenden en nieuwe contacten kunt leggen.

Locatie en tijd

We verwelkomen je graag op donderdag 29 juni 2023 van 17.00-19.30 uur in de mooie tuin van Van Wijckerslooth in Oegstgeest. 

Ledenvoordeel

Deze barbecue is exclusief voor leden van Marente en kost €23,00 per persoon. Niet-leden kunnen zich ook aanmelden voor het lidmaatschap een meegenieten van de ledenbarbecue.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelding

Aanmelden kan door het aanmeldformulier hiernaast in te vullen of telefonisch contact op te nemen via 071 409 32 23.


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvang je €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt je bij 3 stempels een leuk presentje.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de ledenbarbecue in Oegstgeest op:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*